Welkom bij Timmerfabriek Noordend: Waar maatwerk, service en vakmanschap samenkomen

Bij Timmerfabriek Noordend staat maatwerk, service en vakmanschap centraal. In onze ruim opgezette timmerfabriek, voorzien van alle moderne faciliteiten, worden hoogwaardige houten kozijnen, ramen en deuren geproduceerd. Maar daar blijft het niet bij. Ook schuifpuien, geveltimmerwerk, serres, erkers, garagedeuren en lijstwerken behoren tot onze expertise.

Wat ons onderscheidt is niet alleen de toewijding aan kwaliteit, maar ook ons geavanceerde machinepark. Hiermee kunnen we producten van ongekende kwaliteit afleveren, perfect afgestemd op uw wensen en behoeften.

Bij Timmerfabriek Noordend gaat onze zorg echter verder dan alleen het productieproces. We hechten grote waarde aan het milieu en maken daarom gebruik van FSC-gecertificeerd hout voor onze kozijnen. Zo bent u verzekerd van niet alleen duurzame, maar ook verantwoord geproduceerde producten.

Bent u nieuwsgierig naar hoe wij onze kozijnen maken? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek. Met een simpele bel vooraf zorgen wij ervoor dat er iemand aanwezig is om u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden.

Bij Timmerfabriek Noordend streven we naar perfectie in elk project dat we aangaan. Of het nu gaat om kozijnen, ramen, deuren of andere timmerwerken, wij leveren vakmanschap waarop u kunt vertrouwen.